Bilete Buzau: Concert Acadelia - Sala Sporturilor - 9 mar '19, ora 20:00 - Sala Sporturilor Romeo Iamandi

Buzau: Concert Acadelia - Sala Sporturilor

Sala Sporturilor Romeo Iamandi, Buzau

sâmbătă, 9 martie '19, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Delia, artistul cu cele mai spectaculoase concerte din România, aduce cel mai nou și exploziv show al său de până acum la Sala Sporturilor Romeo Iamandi, pe 9 martie, începând cu ora 20. Daca vrei sa cumperi suplimente de meet & greet (poza si intalnire cu atistul) o poti face de pe vip.globalrecords.com. Acestea sunt valabile doar cu bilet la spectacol deja cumparat in orice categorie de pret.

O figură iconică a muzicii românești și o artistă completă, cu show-uri inovative și productii tehnice grandioase, Delia a avut pe parcursul carierei sale o evoluție impresionantă, fiind mereu prezentă în topurile muzicale. Pasionată de muzica sa și de posibilitățile artistice ale momentului, artista încearcă mereu să ofere ceva nou publicului său. Fie că este o romantică incurabilă, un suflet rebel sau o femeie puternică, Delia continuă să surprindă prin atitudinea sa nonconformistă, muzica îndrăzneață și show-urile de neuitat.

Artista ne-a obișnuit ca fiecare apariție publică să fie una memorabilă, iar pentru ACADELIA, suntem atenționați de către organizatori: conținutul acestui show poate dăuna grav persoanelor aflate la regim şi celor care de mâine merg la sală. Show-ul poate conține urme de ironie, dulceață de piersici și sâmburi de adevăr. Acest show este recomandat atât sănătății dumneavoastră psihice, cât și vindecării anumitor afecțiuni, cum ar fi plictiseala, stresul cotidian și indice glicemic căzut la pământ. Pentru o mai bună desfășurare de forțe, încurajăm pe toată durata spectacolului consumul moderat de dulce.

ATENȚIE!

Prezența în sală se face pe bază de bilet și acadele. Pentru a evita posibile neînțelegeri legate de audiența generală, vă rugăm să vă informați înainte cu privire la playlist-ul artistei... și mai ales cu privire la artistă în sine. Concertul nu va fi cenzurat, ci doar glazurat! Minorii vaccinați și nevaccinați vor avea acces în sală doar cu acordul părinților.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.
 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.
 
Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon).