Bilete KIMARO Festival - 12-14 aug '22 - Plaja Modern

KIMARO Festival

Plaja Modern, Constanța

12-14 august '22

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Biletele VIP îți oferă acces aproape de scenă, pe platforma la inaltime, cu zona de canapele si bar separat. Locul la canapele nu este garantat, se ocupa in ordinea sosirii.

KIMARO 2022: Sărbătoarea muzicii românești, între 12 și 14 august, pe malul mării, la Constanța

Și anul acesta, Kiss FM, Magic FM și Rock FM își dau mâna și prezintă evenimentul KIMARO 2022 - Sărbătoarea muzicii românești. Între 12 și 14 august, KIMARO Festival dă restart distracției și te invită să cânți și să dansezi, pe malul mării, la Constanța, în trei seri de neuitat, alături de artiștii tăi preferați. În Parcarea Plaja Modern din Constanța, timp de trei seri, unii dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști din România vor aduce show-uri live și muzică pentru toate gusturile!

Este al treilea an în care cele trei branduri Kiss, Magic și Rock aduc împreună pe aceeași scenă cele mai mari și mai iubite nume din muzica românească, precedentele ediții fiind extrem de bine primite, cu peste 250 de artiști și muzicieni prezenți în fața a peste 10.000 de spectatori pe seară.

Sărbătoarea muzicii românești de la Marea Neagră începe vineri, 12 august, cu Magic Sunsets – o seară cu un line-up îmbietor: 3 Sud Est, Bere Gratis și Holograf. Sâmbătă, 13 august, e timpul să te distrezi cu Spike, Voltaj și Delia, într-o seară Kiss Energy! Duminică, 14 august, Lupu’ cel Rău, Bucovina și Timpuri Noi urcă pe scenă pentru show-uri de neuitat sub semnul Rock Nights.

KIMARO 2022 e un eveniment prezentat de Kiss FM, Magic FM și Rock FM.

Intrarea este liberă în toate cele trei seri ale evenimentului care se va desfășura în Parcarea Plaja Modern din Constanța.

KIMARO Festival, One Stage and Music for All!