Bilete Sibiu: Freedom Events - Concert Delia Drive-In - 8 aug '20, ora 21:00 - Sibiu - Freedom Events

Sibiu: Freedom Events - Concert Delia Drive-In

Sibiu - Freedom Events, Sibiu

sâmbătă, 8 august '20, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Freedom, un nou concept de evenimente drive-in, va avea loc între 8 august și 30 septembrie la Sibiu.

Concerte și spectacole de teatru în aer liber, în weekendurile dintre 8 august și 30 septembrie.

Sub sloganul “Spectacolul trebuie să continue!”, pe 8 august se lansează Freedom, un nou concept de evenimente de tip drive-in, ce își propune să aducă publicului sibian concerte și piese de teatru, vreme de 8 weekenduri consecutive (8 august - 30 septembrie).

Un bilet este valabil pentru un autoturism si pot fi maxim 3 ocupanti in autoturism.

Peste 1.500 de spectatori pot lua parte la fiecare eveniment

 

 

 

Locația de desfășurare a evenimentelor se află la 10 minute de centrul orașului Sibiu, în vecinătatea Fabricii de Cultură, deja bine-cunoscută publicului ca un centru alternativ pentru educație și se întinde pe o suprafață de 41.000 mp, oferind astfel participanților un acces generos în eveniment.

Freedom Arena are o capacitate de peste 500 de autovehicule, cu posibilitatea ocupării a trei locuri în fiecare mașină, fără a fi impusă purtarea măștii (în mașină) timp de 4 ore. Astfel, se va asigura accesul a minim 1.500 de persoane, respectând normele de distanțare socială impuse de legislație, dar oferind participanților tot confortul.

Dotări tehnice impresionante și food court

De asemenea, în cadrul locației va fi amplasată o structură tehnică masivă (scenă 31x18m, video 200mp, lumini inteligente 100 buc.) în așa fel încât spectatorii să poată beneficia de vizibilitate maximă a evenimentelor; sunetul va fi transmis pe frecvența radio dedicată în fiecare mașină, iar un food court diversificat, cu avantajul comandării printr-o aplicație online a produselor de food & drinks, va completa experiența de la fața locului.

Dorind să ofere spectatorilor acces la evenimente de calitate, organizatorii asigură că în cadrul proiectului for fi derulate acțiuni culturale diverse: concerte, spectacole de teatru și chiar prezentări de modă, dar și că programul ar putea fi continuat până la sfârșitul anului 2020.

“În contextul actual, turiștii vor fi mult mai motivați să aleagă Sibiul ca destinație de concediu, având posibilitatea de a se delecta și cultural, profitând în același timp de atracțiile deja cunoscute ale orașului. Iar sibienii, consumatori fideli de evenimente, vor beneficia în continuare de avantajul de a locui într-un oraș încărcat de istorie dar, în același timp, foarte ancorat în mondenitate, atunci când vorbim despre experiențe sociale sau culturale.”, povestește Anca Popică, Project Manager.

Programul evenimentului va fi disponibil pe https://freedomevents.ro/.

Freedom are în spate o echipă de profesioniști apartinand unor firme specializate în organizarea de evenimente, cu o vastă experiență în domeniu, ce și-a propus ca pe durata proiectului să ofere peste 150 locuri de muncă, iar artiștilor posibilitatea de a susține concerte și spectacole de calitate în condiții de maximă siguranță pentru public, chiar și în aceste momente grele.